img

W naszej ofercie znajdują się przede wszystkim gadżety reklamowe. Wykonujemy znakowanie na rozmaitych produktach codziennego użytku oraz na artykułach bardziej wyszukanych i oryginalnych. Bogaty asortyment gwarantuje, że każdy znajdzie tutaj odpowiednie produkty reklamowe dla swojej działalności. Managerowie mają do wyboru klasyczne gadżety promocyjne w wielu fasonach i wariantach kolorystycznych, są to między innymi: długopisy, breloki, wizytowniki, czapki z daszkiem, kubki, parasole, smycze, pendrive czy torby reklamowe oraz bardziej ekskluzywne artykuły promocyjne np. power banki, produkty elektroniczne czy funkcyjne elementy wyposażenia wnętrz. W ofercie znajduje się również wiele propozycji tematycznych, które świetnie sprawdzą się w roli sezonowych artykułów, są to m. in. gadżety firmowe z kategorii sport i rekreacja czy kategorii świąt Bożego Narodzenia.

Katalogi - kreatory

Katalog Standard

Katalog Standard 2017

Katalog Premium

Katalog VIP

Kreator USB

Intuicujne narzędzie do dyspozycji.

Warto nas wybrać

1

Połączenie bogatej kolekcji artykułów reklamowych, profesjonalnych nadruków i fachowej obsługi gwarantuje Państwu wysoką jakość usług, rzetelność i niezawodność.

2

Szeroki zakres działalności pozwala nam na kompleksową obsługę wszystkich zleceń. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą produktową i usługową.

3

Dbając o wygodę naszych Klientów świadczymy kompleksowe usługi w zakresie znakowania upominków reklamowych. Zajmujemy się znakowaniem artykułów własnych oraz powierzonych.